L'equip de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya visita el celler Vall Llach en una jornada de treball i inspiració al Priorat

Ahir, 17 de desembre, l’equip de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya va visitar el celler Vall Llach, situat a Porrera, en una jornada de treball, reflexió i inspiració al cor del Priorat.

El celler Vall Llach neix a finals dels anys noranta impulsat pel cantautor Lluís Llach i el notari Enric Costa, amb la voluntat de recuperar el prestigi històric dels vins del Priorat i contribuir al desenvolupament social i econòmic del territori. Des dels seus inicis, el projecte ha apostat per la viticultura de muntanya i per la recuperació de vinyes velles de carinyena i garnatxa, treballades amb respecte pel paisatge, la tradició i la identitat de la comarca.

La visita es va realitzar de la mà de l’Albert Costa, actual propietari i enòleg del celler, fill d'Enric Costa, que va obrir les portes de Vall Llach i va compartir amb l’equip la història del projecte, els seus valors fundacionals i les iniciatives socials i culturals que defineixen el celler i el seu vincle amb la comunitat local.

La jornada va comptar també amb l’acurada organització d’Isa Serra Torres, directora del celler, que va preparar el dinar i va coordinar totes les activitats, cuidant cada detall per fer de la visita una experiència enriquidora i propera.

Vall Llach és avui un referent d’enoturisme amb valors, reconegut amb el Premi Vinari a la millor experiència enoturística cultural i social per La Nit del Poble, un guardó que posa en valor la seva aposta per la cultura, la cohesió social i el territori.

Des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya volem agrair sincerament l’acollida i la generositat de tot l’equip de Vall Llach, així com la seva contribució a fer de l’enoturisme una experiència amb ànima.