Presentació

Qui som

L'Associació

El Associació és una Entitat jove. L'Acte fundacional va tenir lloc el 14 d'octubre de 2014, tot i que no fou inscrita fins el el 20 de març de 2015.

Neix de la voluntat de representar i defensar els interessos, tant individual com col·lectivament dels establiments d'Hostaleria i Restauració  de L'Hospitalet de l'Infant i de Vandellós, integrats a l'Associaciió.

De l'Entitat formen part empresaris de la restauració (restaurants, bars-restaurants, cafeteries, etc.) així com de l'hostaleria i l'oci nocturn.

Posem a l'abast de tots els seus nostres associats el màxim de serveis i avantatges al millor preu. Desenvolupem iniciatives i projectes per dinamitzar el sector i el municipi.

L'Associació és l'Entitat que representa col·lectivament el sector de la restauració i el turisme. Fa d'INTERLOCUTOR amb les institucions. Això permet influir significativament en les disposicions i decisions que puguin afectar al sector.

Sumant esforços, l’entitat posa a disposició dels seus socis serveis i avantatges gratuïts, un màxim de serveis especialitzats amb preus ajustats, així com cursos formatius subvencionats per fomentar la formació contínua i reciclatge, aconseguint amb això augmentar la competitivitat del sector. Treballem tenint cura del Producte de Proximitat i el Medi Ambient.

El teu negoci, la nostra responsabilitat.