Calafell torna a organitzar les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal”
Del 18 de desembre al 6 de gener, 10 restaurants ofereixen menús amb diferents opcions
Calafell posa en marxa una nova edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal”, del 18 de desembre al 6 de gener. Hi participen 10 restaurants del municipi, amb diferents opcions menús tancats o a la carta, i per a degustar in situ o per a emportar.
Els preus arranquen des de 26,50 euros Podeu consultar tota l’oferta en aquest enllaç.
Els restaurants participants són aquests:
- El Veler.
- Restaurant Akquaaa.
- A Can Pilis.
- Las Brasas.
- Càtering Eusebio.
- Masia de la Platja.
- Siroko.
- Restaurant Milan
- La Bodegueta del Pa Torrat.
- Restaurant Ethan Beach.
El “Tasta el Nadal” és una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.
Segons la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l'època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”.
Lastra afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, fins i tot quan les jornades van haver-se d’adaptar a la pandèmia de fa uns anys, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.

