KRYPTON CHEMICAL LLENÇA UNA INICIATIVA SOLIDÀRIA AMB EL SECTOR DE LA RESTAURACIÓ DE L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

L’empresa, ubicada a l’Hospitalet de l’Infant, lidera el mercat de les resines de poliuretà, epoxi i poliurea per a tot tipus de projectes d’impermeabilizació i recobriment de paviments

Krypton ChemicaL compta actualment amb una plantilla de 65 treballadors

L’empresa lliurarà a cada treballador una targeta amb 50 euros per gastar als bars i restaurantsdel municipi

Al marge de la seva activitat econòmica, amb presència i exportacions als cinc continents, l’empresa de l’Hospitalet de l’Infant Krypton Chemical està compromesa amb el seu entorn i, especialment, amb l’àmbit local. Fruit d’aquest compromís i del seu rol d’empresa solidària i participativa, ha llençat una iniciativa pionera per ajudar el sector de la restauració del municipi que l’acull.


Davant la impossibilitat de celebrar enguany el dinar d’empresa amb els seus treballadors, Krypton Chemical ha decidit mantenir la tradició i potenciar-la de forma solidària. Per aquest motiu, ha liderat un acord amb l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors perquè aquest any tot el personal de l’empresa pugui celebrar el Nadal en un restaurant associat a l’entitat col·laboradora, l’ARH.

Així doncs, Krypton Chemical lliurarà a cada treballador una targeta solidària carregada amb 50€ que podran utilitzar en qualsevol establiment associat a l’ARH. Hugo Herault, propietari i màxim directiu de Krypton Chemical, apunta que “hem volgut mantenir la tradició del dinar de Nadal i de pas, donem un cop de mà al sector de la restauració local, que està passant per un moment difícil”.
Per la seva banda, Mónica Alves, presidente de l’AHR, s’ha mostrat molt satisfeta per la iniciativa i anima a la resta d’empreses a seguir l’exemple de Krypton Chemical, a qui agraeix la seva aportació. Segons Alves, “és moment de construir xarxes de solidaritat, de donar-nos la mà i ajudar on més convingui”.

La campanya compta amb el suport del BBVA, que mitjançant l’oficina d’Empreses de Tarragona ha lliurat les targetes gratuïtament.