Els premis per Menjar als establiments de restauració de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant continuen!!

Per prendre part en els diferents sortejos, només cal que els clients i clientes lliurin els tiquets a l’Oficina de Turisme o al mateix establiment on hagin fet una despesa igual o superior a 20 euros. Abans de presentar els tiquets, han d’anotar en el dors dels tiquets el seu nom complet, telèfon de contacte, correu electrònic i municipi. El sorteig de cada mes es realitzarà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant durant la primera setmana del mes següent a la promoció. Els tiquets no s’acumularan i es retiraran cada mes, de manera que cadascun dels tres sortejos es farà amb els tiquets que es presentin el mes que pertoqui.

Les bases del Concurs les podeu trobar aquí

Els dos premis que se sortejaran entre les persones que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha a Vandellòs-Hospitalet.cat el mes de maig són els que podeu veure a la capçalera de la notícia.

Veniu a Dinar, i a partir del 9 de maig, també a Sopar!!!

La restauració de L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs pren cura del personal i dels clients. No prenem riscos: mans, distància i mascareta.