Promoció a FITUR

L'Ajuntament de L'Hospitalet de l'Infant i Vandellós és present a la Fira Internacional de Turisme #FITUR, que se celebra a Madrid, del 19 al 23 de maig.

El municipi s'està promocionant a l'estand de la marca turística COSTA DAURADA de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre es promocionen un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur. Un total de 27 ens públics i privats del Camp de Tarragona, del Baix Penedès i de les Terres de l'Ebre parti, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, hi participen. La cita serveix per donar a conèixer els atractius turístics d'aquestes destinacions a través d'estands propis, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses del sector turístic.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, i la vicepresidenta del Patronat, Camí Mendoza, han visitat aquest dimecres els estands de les marques Costa Daurada i Terres de l’Ebre, juntament amb altres autoritats dels agents participants.

Promoció conjunta

Com és habitual, ens públics i privats de la demarcació es promocionen conjuntament a les fires nacionals i internacionals més importants, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació. A FITUR, una de les cites imprescindibles en el calendari anual de promoció turística, hi seran amb un espai propi cadascuna, en el marc de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.

La marca turística Costa Daurada estarà representada pels municipis d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, El Vendrell, L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca-La Pineda Platja. A més, també hi assistiran l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf & Pitch & Putt, l’Estació Naàutica Costa Daurada, Port Aventura World i Aquopolis Costa Daurada. Pel que fa a la marca turística Terres de l'Ebre, s'hi promocionaran els municipis de Tortosa, Ascó, l'Ampolla, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita i Amposta.