L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors renova la seva imatge

El canvi de logotip ve acompanyat d’una nova pàgina web i d’un nou vídeo promocional de la destinació

L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, que és la marca turística sota la qual es promociona el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha renovat la seva imatge. El nou logotip integra els dos elements característics de la destinació: el mar i la muntanya, representats en l’emblemàtic illot del Torn.

«El repte principal que ens vam plantejar quan vam encarregar el nou logo era sintetitzar d’una manera molt gràfica la gran riquesa i diversitat del nostre municipi, que combina el mar i la muntanya i projectar valors com la natura i la calma; i alhora modernitzar la imatge corporativa turística, que era de l’any 2004», ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez, durant la presentació de la nova imatge, que ha tingut lloc aquest dimecres 2 de juny a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant.

L’element que fa aquesta funció aglutinadora dels dos trets distintius de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és l’illot del Torn, l’elevació rocosa situada a la platja naturista del Torn de l’Hospitalet de l’Infant, de renom internacional, que conserva les restes d’una torre fortificada del s. XVI, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional.

                              

                                                             Nou logotip de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

Per plasmar-lo, l’empresa que ha elaborat el disseny, Simbòlic Comunicació SL, ha utilitzat els colors que representen el territori: tonalitats verdes, blaves i marrons que formen part del paisatge dels pobles de costa i d’interior que l’integren.

El resultat del seu treball és un logotip «actual, que ha de perdurar en el temps, al marge de les modes; que identifica l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i el diferencia de la resta de destinacions turístiques, i que és fàcil de recordar», ha apuntat Xavi Gasol, de Simbòlic Comunicació SL.

La nova imatge servirà de «marca paraigües» per a totes les propostes i projectes que tiri endavant la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i s’acompanyarà en determinats casos del lema «On el mar es fa muntanya». Així significa que s’introduirà en tots els documents i material gràfic i publicitari: pàgina web, xarxes socials, fullets informatius, anuncis, etc, amb les adaptacions necessàries.

Nova pàgina web

L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors també estrenarà en breu una nova pàgina web. El web  www.hospitalet-valldellors.cat, a més d’incorporar el nou logotip de la marca turística, tindrà un disseny més modern i atractiu, adaptat a la nova imatge corporativa.

“Serà molt més visual, perquè les fotografies tindran més protagonisme; i transmetrà millor l’essència de la destinació, amb la diferenciació dels dos àmbits geogràfics: el de mar i el de muntanya. Les persones usuàries hi podran trobar la informació que busquen d’una manera fàcil i intuïtiva i podran accedir a tots els continguts des de qualsevol dispositiu (tablet, mòbil, ordinador…)», ha assenyalat la regidora de Turisme, María José Gómez.

En aquest portal web, desenvolupat per l’empresa Millenials i disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), també tindrà un paper rellevant la informació relacionada amb l’oferta d’activitats turístiques de la destinació, tan pública com privada, de manera que el teixit empresarial turístic també es veurà representat.

Per donar a conèixer també els atractius del municipi, la Regidoria de Turisme difondrà a partir d’aquest mes de juny un nou vídeo promocional de la destinació, obra de la productora audiovisual Doublea, d’Alex Aragón.

El vídeo, que té un to emotiu, posa èmfasi en tot allò que es pot fer a l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, una destinació familiar en què la muntanya mediterrània i les platges naturals tenen un pes molt important. Banys de sol i en el mar en platges tranquil·les i poc massificades, senderisme, escalada, BTT, visites al patrimoni històric i cultural, activitats nàutiques i bona gastronomia són algunes de les experiències que s’hi poden viure, com es mostra en aquest treball audiovisual.