L'Ajuntament present a la celebració dels 20 anys de l'Estació Nàutica de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

L'acte va comptar amb un reconeixement a la gent i institucions que hi han donat suport

L'acte es va celebrar, ahir a la tarda, a la seu del Patronat de Turisme de Salou

La seu del Patronat de Turisme de Salou va ser, ahir a la tarda, el marc de la celebració dels 20 anys de l'Estació Nàutica de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, que des d'enguany porta el nom de Nàutic Parc. Va ser un acte de caràcter institucional i amb tot un seguit de reconeixements cap a les persones que han ocupat la presidència de l'entitat, als tres expresidents de l’associació Joan Albert Campos, Manel Basquens i Vicent Martí i, també, cap els representants de les institucions, Diputació i Ajuntaments, que han donat suport a aquest projecte que ha apostat per l'activitat nàutica com un complement a la destinació turística de costa que al llarg dels anys ha sumat 95 km de litoral repartit en els municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre-Riumar. Tots els guardonats van rebre com a obsequi una peça artística obra de la cambrilenca Nuri Mariné.

Un paper més rellevant el van tenir els alcaldes de les tres poblacions que van donar el suport inicial a l'Estació Nàutica; Salou, Cambrils i Mont-roig-Miami Platja. L'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, va fer referència al fet que ell, fa vint anys, ja estava a l'Ajuntament de Mont-roig i va explicar com es va gestar l'impuls inicial a la formació de l'entitat. L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, es va referir al model de col·laboració públic-privat que ha suposat tirar endavant aquest projecte i el va definir com un model d'èxit. Finalment, l'alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar la feina feta durant aquests anys i la importància que significa l'existència de l'Estació Nàutica per a la desestacionalització del turisme a la nostra zona. Primer que tot havia fet el seu parlament l'actual president de Nàutic Parc, Quim Cristià, que va aprofitar l'ocasió per fer un reconeixement a la seva mare, Dolors Oliva, que era la regidora de Turisme de Salou ara fa vint anys, quan es va impulsar l'Estació Nàutica.

En la tanda de parlaments també va intervenir la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i la recent nomenada Directora General de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, en el que era el seu primer acte públic. L'acte es va cloure amb la foto de família de tots els guardonats i amb un piscolabis al jardí del Patronat de Turisme de Salou.