2 dies! 40 músics! 43 actuacions! El cap de setmana del 9 i 10 d'octubre a l'Hospitalet de l'Infant es farà la primera edició del festival Vermut Live Music.

Actuacions de música en directe de forma simultània a hotels, bars i restaurants.

L'esdeveniment s'ha ideat per a celebrar-se durant el cap de setmana del 9 i 10 d'octubre de 2021. La data s'ha seleccionat tenint en compte diversos aspectes:
 
Elevat nombre de visitants amb segona residència.
Festivitat estatal.
Temperatures agradables per a una celebració en espais oberts.
Es calcula que, per a aquestes dates i gràcies als avanços de vacunació, ja s'haurà aconseguit l'anhelada immunitat de ramat.
 
L'horari seria aproximadament de 11h a 16h, unes hores que poden considerar-se apropiades per a gaudir del vermut en qualsevol dels locals adscrits. L'amplitud del marge horari permetrà al públic establir una ruta, si ho desitja, per a poder gaudir de l'oferta de vermut musical en diversos establiments.
 
L'activitat consistirà en una oferta variada d'aperitiu, segons les preferències de cada local, acompanyat de l'ambientació d'una formació de música en viu que durarà 2h.
 
A continuació, detallem el llistat de talent previst per a contractar per a l'esdeveniment i que actuaran els dos dies previstos.
A més de comptar amb la diversitat gastronòmica, s'amenitzarà l'esdeveniment amb estils musicals de diferent índole, tal com s'ha indicat anteriorment: jazz, tango, blues, rock, swing, melòdica, salsa o flamenc, seran algunes de les opcions de les quals el públic podrà gaudir durant els dos dies.
 
ARH s'encarrega de l'organització i programació de les jornades, així com  l’Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, que entre d'altres coses, patrocina i publicita l'esdeveniment 
 
Esperem que tots/tes vosaltres pogueu disfrutar-ho molt!!