Gairebé una vintena d'actes per celebrar la Festa Major de Masboquera, del 19 al 21 de novembre

La Festa Major de Masboquera se celebrarà del 19 al 21 de novembre, en honor de la patrona del poble, Santa Isabel d'Hongria, "Santa Zabet".

Per aquests dies, el veïnat ha organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals i el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, gairebé una vintena d'actes gratuïts, per a tots els gustos i edats.

El programa inclou: activitats infantils (inflables i animació), actes tradicionals com la processó amb la Banda municipal de música Clau de Vent, l'Homenatge a la gent gran del poble, el correfoc amb la Colla de Diables de Vandellòs, l’actuació dels Capgrossos i la XXXII Tirada de bitlles. I també conté música (sessions amb els djs Figa i Joanet FM, als quals s’haurà d’accedir amb Certificat Covid-19; l’actuació de El artistre, el concert amb el grup Ellas Music Band i l’actuació del grup d’acordionistes Catukra) i altres propostes destacades com la nit de monòleg amb Javi Giménez i el castell de focs de fi de festa.

Com a novetat principal, hi haurà un escape room durant tota la festa major, al local situat al costat del consultori mèdic. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 655 904 710.

Més detalls, al programa d’actes que es pot consultar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

Arxius adjunts