Convocada l'Assemblea de l'Associació que renovarà la Presidència de l'Entitat

Els socis de l'Associació, que es trobin al corrent de pagament de les quotes, de conformitat al que disposa l’art. 10 i següents dels Estatuts, queden convocats a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària que tindrà lloc el proper 15 de desembre de 2021 i que, amb caràcter mixte, es celebrarà al Restaurant Nàutic, que es troba al Moll Dr. Capella, 42-43, 43890 L'Hospitalet de l'Infant, i per zoom, al següent enllaç: Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88394654010

L’Assemblea General Ordinària tindrà lloc, en primera Convocatòria a les 16:30h, i en Segona Convocatòria a les 17h, mentre que l’Assemblea General Extraordinària tindrà lloc el mateix dia, a les 18h en primera Convocatòria, i a les 18:30h en Segona Convocatòria.

Agrairïem la confirmació de la vostra assistència per raons de capacitat de la sala.

Em permeto recomanar-vos que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de l’Assemblea en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona, tot i que en aquesta ocasió us demanem que us connecteu entre 10 i 15 minuts abans per evitar una excessiva concentració de persones en el moment d’acreditar-se.

Correspondrà un vot per cada agremiat, es a dir, per cada establiment o persona física que es trobi compresa dins I'establert als Estatuts Socials. Per gaudir de l'exercici dels drets com agremiat, es condició previa trobar-se al corrent de les obligacions establertes, i en particular del pagament de les quotes.

L´ Ordre del Dia a tractar a l´Assemblea Ordinària, a proposta de la Junta Rectora, serà del següent:

ORDRE DEL DIA  DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

  1. Presentació de la Memòria 2021 de l’Associació
  2. Presentació del Balanç econòmic i aprovació si s’escau de l’exercici 2021 i de la gestió de la Junta-
  3. Aprovació Quotes 2022
  4. Informe de la Presidenta
  5. Presentació activitats 2022
  6. Previsions econòmiques 2022
  7. Torn Obert de Precs i Preguntes

 

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

 

  1. Eleccions a la Presidència del Gremi
  2. Proclamació de nou President/a i designació de la nova Junta Rectora