A partir del dia 28, aconsegueix descomptes del 50% al contractar paquets turístics. 250 agències de viatges s'han adherit a la campanya #Estalviatge.

La Direcció General de Turisme, a través de l’Agència Catalana de Turisme, posarà en marxa el proper 28 de febrer la campanya L’Estalviatge per incentivar les reserves d’escapades turístiques a Catalunya de l’1 de març al 29 d’abril (excepte Setmana Santa del 9 al 18 d’abril) mitjançant un sistema de bons turístics amb descomptes entre el públic català.

Aquesta iniciativa és una bona oportunitat per reactivar l’activitat econòmica del sector en setmanes de baixa ocupació prèvies i posteriors a Setmana Santa i, per aquest motiu, t’animem a què en siguis partícip proposant el teu producte (allotjament, activitat o transport) a una agència de viatges.  

Ens agradaria poder oferir experiències singulars i atractives que permetin als catalans i catalanes redescobrir el nostre territori i gaudir de tots els racons i plaers que ofereix. Amb l’al·licient de fer-ho amb un descompte de fins a 150 € per contractació. 

Les reserves només es podran fer a través d’agències de viatges adherides a la campanya. A la pàgina web estalviatge.cat pots consultar les que ja han fet la inscripció. 

Volem que aquesta campanya sigui un èxit i, per això, t’encoratgem a posar-te en contacte amb la teva agència de viatges de confiança o del teu territori perquè ofereixi la teva proposta. I si encara no està adherida, animar-la a fer-ho. 

En aquest enllaç pots descarregar-te el material gràfic de la campanya L’Estalviatge.