A concurs públic, els serveis de temporada a les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El termini per presentar-hi les ofertes finalitzarà el 31 de març a les 14 h

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tret a concurs públic l’explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi per al període 2022-2026. Mitjançant aquest procediment obert, atorgarà les autoritzacions municipals per a l’ocupació de la zona a marítimo-terrestre i l’explotació dels serveis que s’estableixen a les platges i zona marítimo-terrestre del terme municipal que no precisin instal·lacions fixes. És a dir, les guinguetes, les gandules i para-sols, els llocs de massatge i les activitats nàutiques a motor i sense motor (patins, pàdel surf, caiacs i hobie cats).

El termini de vigència de les autoritzacions serà de 5 anys, que comprèn 5 temporades d’estiu, comptades a partir de la temporada d’estiu 2022, fins a la de l’any 2026 inclosa.

Els empresaris/àries interessades poden presentar les seves ofertes fins al 31 de març a les 14 h. Ho han de fer obligatòriament de manera electrònica a través de l’eina de preparació i presentació d’ofertes de la Plataforma de Contractació del Sector Públic de Catalunya.

Més informació, als documents adjunts.