Demana el teu KIT DIGITAL a través de l'Associació

Des de l'Associació hi estem treballant a través de la FIHRT i posem a disposisió dels nostres socis el mail kitdigital@fihr.cat

L'entitat RED.es del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha llançat en els darrers mesos el programa Kit Digital que té per objectiu ajudar les petites empreses i els professionals autònoms de qualsevol tipus de negoci a què es transformin digitalment.  

Aquesta transformació digital és possible amb l'adquisició d'una solució tecnològica en qualsevol dels següents 10 àmbits:

- Lloc web i presència a internet

- Comerç electrònic

- Gestió de xarxes socials

- Gestió de clients

- Business intelligence i analítica

- Serveis i eines d'oficina virtual

- Gestió de processos

- Factura electrònica

- Comunicacions segures

- Ciberseguretat

Les empreses i autònoms beneficiaris podran disposar d'un bo digital per accedir a les solucions de digitalització, l'import del qual varia en funció dels següents segments d'empreses:

1.- Segment I
Empreses de 10 a 49 treballadors/es - 12.000 euros

2.- Segment II
Petites empreses o microempreses d'entre 3 i 9 treballadors - 6.000 euros

3.- Segment III
Microempreses d'entre 0 i 2 treballadors - 2.000 euros

Les empreses i autònoms beneficiaris del bo digital, el qual es concedirà sota l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, podran gastar-lo en una o més solucions tecnològiques fins a assolir l'import del bo que els correspongui. Per fer-ho, caldrà que formalitzi acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits al programa, és a dir, amb empreses proveïdores de les diferents solucions tecnològiques que hagin sol·licitat formar part del marketplace del Kit Digital.

Com a requisit per accedir al programa cal només registrar-se a la plataforma www.acelerapyme.es i completar un senzill test de 13 preguntes per avaluar el nivell de maduresa digital de l'empresa. Posteriorment, i un cop s'obri una convocatòria, caldrà omplir un formulari per sol·licitar el bo digital sense que calgui presentar cap paper addicional.

El programa Kit Digital, que es finança amb fons Next Generation EU, té un pressupost global de 3.067M€ i preveu beneficiar prop d'un milió d'empreses i autònoms en el conjunt d'Espanya per mitjà de diferents convocatòries per segments d'empreses que s'aniran publicant al llarg dels propers mesos.

En aquest sentit, el proper 15 de març de 2022 a les 11:00 s'obre el període de sol·licituds de bo digital per a empreses de 10 a 49 treballadors, període que es perllongarà fins el dia 15 de setembre a les 11:00 o fins que s'esgoti el pressupost d'aquesta convocatòria que és de 500M€. Així mateix, està previst que la convocatòria per a empreses del segment II es publiqui entre els mesos de juny i juliol d'enguany i la convocatòria per a empreses del segment III durant el mes d'octubre.

Trobareu tota la informació sobre aquest programa a https://www.acelerapyme.gob.es/kit-digital i en la següent presentació.