Territori posa en marxa dues noves línies d'autobús entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Tarragona i Reus

Els serveis milloraran la comunicació amb el Complex Educatiu de Tarragona (CET), la Universitat Rovira i Virgili i l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

El temps del trajecte fins a Reus és reduirà en un 40 %

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en marxa dues noves línies d’autobús per millorar la connexió entre el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Tarragona i Reus. Es tracta de dos nous serveis que començaran a funcionar el pròxim dimarts 19 d’abril.

Una de les línies connectarà L’Hospitalet de l’Infant, Miami Platja (Mont-Roig del Camp), el Complex Educatiu de Tarragona (CET) i l’Estació d’autobusos de Tarragona. El servei disposarà de sis expedicions per sentit de dilluns i divendres feiners, i de dues expedicions per sentit els caps de setmana i festius.

Els horaris estan plantejats perquè l’alumnat pugui anar a fer classe al CET i als altres centres eductius de la ciutat. Els horaris també han tingut en compte els desplaçaments per motius laborals, comercials o sanitaris.

L’altre servei que entrarà en funcionament connectarà L’Hospitalet de l’Infant, Miami Platja (Mont-Roig del Camp) i Reus. Es tracta d’un autobús directe que farà sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, i que reduirà fins a un 40% el temps de trajecte. La comunicació entre aquests municipis es fa actualment amb la línia que connecta Tivissa i Reus, que és molt més lenta perquè atén els desplaçaments interns i disposa de nombroses parades.

Els horaris, en aquest cas, estan pensats per facilitar l’accés a la Universitat Rovira i Virgili i per afavorir els desplaçaments laborals. L’autobús també facilita el desplaçament a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. 

Els dos nous serveis d’autobús formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM del Camp de Tarragona i suposen una aposta del Departament per a la millora de la mobilitat sostenible.