Xavi Sarrià, Auxili i Smoking Souls formen el cartell de la desena edició de L'Aglà Festival de Vandellòs

Se celebrarà el proper dissabte 26 de novembre al pavelló poliesportiu i les entrades ja estan a la venda

El pavelló poliesportiu de Vandellòs vibrarà el proper dissabte 26 de novembre, a partir de les 23 h, amb la desena edició de L’Aglà Festival, organitzat per l’Associació de Joves del poble, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per celebrar els 10 anys de vida d’aquest festival, que ja està consolidat, aquesta entitat ha preparat un cartell que inclou unes de les propostes més sol·licitades en el panorama musical dels Països Catalans.

El cartell està format per Xavi Sarrià, Auxili i Smoking Souls; i les actuacions dels djs Ceba i Aleix Ballesté, que serviran per acabar d’amenitzar la nit.

Xavi Sarrià presentarà el seu nou disc, «Causa», al capdavant d’una poderosa banda en elèctric amb la qual conjuga textures orgàniques i sintètiques per amalgamar la seva fórmula: ecos de la tradició mediterrània i valenciana mesclats amb rock, ska i reggae al servei de lletres compromeses. Sarrià va gravar 7 àlbums al front de la mítica banda valenciana Obrint Pas i l’any 2017, després de la dissolució d’Obrint Pas, va tornar a la palestra musical amb sel seu primer àlbum en solitari.

Auxili continuarà a Vandellòs la gira de directe que va iniciar a l’abril i que l’ha dut al Viña Rock i als principals festivals d’estiu del país, amb el seu quart àlbum d’estudi, «Guaret», amb el reggae i la música jamaicana com a font d’inspiració primera. Els d’Ontinyent oferiran al públic les seves noves perles de reggae, ska i fusió.

Smoking Souls, la banda de rock de Pego (Alacant), presentarà el seu cinquè àlbum d’estudi, «La Cura», pel qual han comptat amb el treball de fins a vuit productors d’arreu de l’estat espanyol i les col·laboracions de Bala o David Ruiz de LA M.O.D.A. La seva proposta es basa en guitarres esmolades, riffs èpics i lletres corprenedores que trenca fronteres. Aquest nou disc ha rebut recentment tres nominacions als premis Ovidi: millor disc de rock, millor producció i arranjaments i millor canço per «Vosaltres».
Les entrades anticipades per a aquet esdeveniment musical estan a la venda, per un preu de 15 euros, a la Cooperativa Agrícola de Vandellòs i també a Internet, a través del web www.entradium.com. El preu a taquilla serà de 20 euros.