L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha refermat la seva aposta pel turisme nàutic

Els set ajuntaments de l'àmbit territorial de Nàutic Parc-Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l'Ebre han ratificat a Madrid, en el marc de FITUR, el seu vincle per tal de refermar la destinació com un referent especialitzat en turisme nàutic a nivell nacional i internacional.

A la fira turística més important de l'Estat, els alcaldes de Salou, Pere Granados; el de Cambrils, Oliver Klein; el de Mont-roig i Miami Platja, Fran Morancho, el de Vandellòs i l'Hospitalet, Alfons García; Jordi Gaseni, el de l'Ametlla de Mar; Francesc Arasa, el de l'Ampolla, i el regidor de Deltebre Carlos Serra, van firmar l'acord de suport i recolzament, amb el president d'Estació Nàutica, Quim Cristià. L'acte va comptar amb la presència de la directora general de Turisme, Marta Domènech.

Nàutic Parc Estació Nàutica té un àmbit de litoral de gairebé un centenar de kilòmetres repartits entre les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre. A Madrid, Nàutic Parc va donar a conèixer alguna de les novetats més importants de la pròxima temporada com el Sailing Training Camp, que havia estat aprovat per l'Assemblea general de socis pocs dies abans a Cambrils. També es va aprofitar el desplaçament per mantenir diferents reunions amb agències i operadors de cara a incrementar encara més les reserves de cara al futur.