La Regidoria de Turisme i l'hotel La Figuerola lliuren el premi del VI Concurs d'Instagram del Pessebre dels Estels a Jesús Márquez

Ahir, dimecres 25 de gener, la regidora María José Gómez va lliurar el premi a l’iger Jesús Márquez (@jtrisac), guanyador del VI Concurs d’Instagram del Pessebre dels Estels, que va convocar la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El premi, gentilesa de l’hotel La Figuerola, consisteix en una estada d’una nit per a dues persones amb esmorzar a l’hotel amb dinar de menú degustació al restaurant el Safareig i accés a la piscina lúdica.

La fotografia d’aquest veí del municipi, de l’escena de la farga del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, va ser una de les tres imatges finalistes escollides per l’equip de Turisme i la que va obtenir més vots a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Aquesta imatge apareixerà al calendari de 2024 de l’Ajuntament.
La regidora de Turisme, que va estar acompanyada en aquest acte per la directora de l’hotel La Figuerola, Sonia Aguirre, va agrair al guanyador i a totes les persones que van participar en el concurs el fet que hagin contribuït a donar a conèixer i a difondre l'encant del Pessebre a través de les xarxes socials.