El Port de L'Hospitalet de l'Infant, convidat a la presentació de la Xarxa de Creuers Costaners i Fluvials a Terres de l'Ebre

Les Terres de l’Ebre formaran part de la Xarxa de Creuers Costaners i Fluvials dels Destins Nàutics Sostenibles, un projecte que implica una desena de comunitats autònomes a l’estat espanyol amb l’objectiu de crear productes turístics per a complementar l’oferta de turisme nàutic.

El projecte que lidera l’Associació Galega d’Activitats Nàutiques està finançat pels fons Next generation i a Catalunya l’impulsa PIMEC Turisme. Avui esta xarxa s’ha presentat a Deltebre, ja que les Terres de l’Ebre formarà part del projecte sobretot tant en turisme costaner, com sobretot pel turisme fluvial. Amb este projecte es crearà una plataforma que aglutinarà una oferta estandarditzada de creuers costaners i fluvials. Lluís Soler, alcalde de Deltebre ha valorat molt positivament que el territori es pugui sumar a esta iniciativa.

Des de PIMEC turisme i Pimec terres de l’Ebre s’ha animat el sector privat a crear productes turístics vinculats amb el paisatge i la cultura per tal de potenciar el territori com a destí del turisme nàutic i de creuer.