La gira LOS40 Summer Live 2023 farà parada a l'Hospitalet de l'Infant el proper 3 d'agost

A la Plaça Berenguer d’Entença hi actuaran Vicco, Walls, Mar Lucas, Francis, Sexenni, Edu Esteve, Hilario, Karam i Lau Gibert

L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest estiu un dels concerts de LOS40 Summer Live 2023, la gira d’estiu de LOS40. La gira més gran i extensa tant en nombre d’artistes com en dates farà parada en aquesta localitat el dijous 3 d'agost.

El concert previst a l’Hospitalet de l’Infant tindrà lloc a les 22 h, a la Plaça Berenguer d’Entença i anirà a càrrec d’un conjunt d’artistes que han sonat en la playlist de les cançons favorites de molta gent enguany.

En aquest escenari, amb el conjunt monumental del segle XIV que dona nom a la localitat, l’Hospital del Coll de Balaguer, de fons, hi actuaran, en concret: Vicco, Walls, Mark Eme, Charlie USG, Mar Lucas, Francis, Sexenni, Edu Esteve, Hilario, Karam i Lau Gibert.

Aquest esdeveniment, organitzat per les regidories de Festes i Turisme amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, estarà conduït pel DJ i locutor David Álvarez de LOS40. L’entrada a aquest espectacle, que tindrà una durada aproximada de 3 hores, serà gratuïta.

«Pensem que aquest concert pot ser atractiu per a molta gent i que una oportunitat per donar-se a conèixer el nostre municipi i promocionar-lo turísticament. S’espera una gran afluència de veïns del municipi i de visitants i això també tindrà una repercussió econòmica, perquè els bars i restaurants locals i també els comerços es veuran beneficiats», han destacat l’alcaldessa, Assumpció Castellví i la regidora de Turisme, Elidia López, en la roda de premsa de presentació de l’acte que ha tingut lloc aquest dilluns 17 de juliol a la Sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. A aquest acte també hi han assistit la regidora de Festes, Yolanda Marqués; el coordinador d’emissores musicals de SER Catalunya, Sergi Sánchez i la directora de l’emissora SER Tarragona – Ràdio Reus, Míriam Lorca.

«Aquest concert està adreçat a tots els públics i forma part de l’agenda d’actes d’estiu que l’Ajuntament ha organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals. En aquest cas, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant. Tenim una agenda d’actes que inclou una gran varietat de propostes per a totes les edats: cinema a l’aire lliure, espectacles de circ, música i dansa; ioga al costat del mar, tallers ambientals, competicions esportives, festes majors (de l’Almadrava, Masriudoms i l’Hospitalet de l’Infant) i diversos esdeveniments, com per exemple, el Concert 40 Principales i el Mercat Medieval i des de l’Ajuntament animem tothom a gaudir-la», ha afegit la regidora de Festes, Yolanda Marqués.

Per la seva banda, el coordinador d’emissores musicals de SER Catalunya, Sergi Sánchez i la directora de l’emissora SER Tarragona – Ràdio Reus, Míriam Lorca han destacat la varietat d’estils de música que hi haurà en aquest concert i el fet que a la costa catalana només hi haurà 3 concerts dins de la gira ELS40 Summer Live 2023 i que un d’aquests serà el de l’Hospitalet de l’Infant (els altres dos estan previstos a Santa Cristina d’Aro i a Salou).

Informació dels artistes

VICCO

Victoria Riba, més coneguda artísticament com Vicco, és una artista catalana que va començar com a solista amb ‘Pizza’ i sumant-se a col·laboracions musicals amb Adrià Salas o Bejo. I també acompanyant a Alejandro Sanz en el seu gira ‘Jarabe’. Actualment triomfant arran de la seva participació al Benidorm Fest amb la gran ‘Nochentera’ i amb la publicació el remix d'aquesta amb Lali Esposito ‘Nochentera (Remix)’.

WALLS

Walls és la nova promesa del pop-rock ja que va llançar el seu últim àlbum debut, "Los Niños del Parque" i ha aconseguit el quart lloc a les llistes de venda física a Espanya, just per darrere d'un podi presidit per grans artistes com Rosalía. Un treball compost per 10 temes en els quals podem trobar col·laboracions amb artistes com Hens o Alba Reche.

MARK EME

MARK EME és el creador de l’himne de Jijantes. Torna als escenaris per posar en pràctica tot el que ha après amb tot el que ha crescut com a productor amb el seu talent natural treballant pels millors artistes del moment com poden ser Quevedo o Lola Índigo.

CHARLIE USG

Charlie USG ha passat de tocar a la Gran Via, en ple centre de Madrid, a signar el seu primer contracte discogràfic en tot just cinc anys. Ara, només té ganes de menjar-se el món i de formar part del futur del pop espanyol. Ja es pot escoltar ‘Semanas’, la seva ultima publicació.
MAR LUCAS

Mar Lucas és una influencer molt reconeguda que actualment es troba explotant la seva faceta de cantant en la qual destaca per la seva frescor i talent. Arribant a ajuntar-se en col·laboracions amb artistes de primer nivell, al qual ella està destinada a arribar pels seus hits com ‘Tu Sí’ o ‘La Inocente’, que ja estan disponibles en totes les plataformes.

FRANCIS
Francis artista del gènere pop urbà, nascut a Xile l'any 1995, actualment està radicat a Eivissa. És productor musical i produeix la seva pròpia música sota el nom de F Company music. El seu últim tema ‘Utopia’ sona com a novetat a tot volum a ELS40 Urban.

SEXENNI

Sexenni és un grup de pop que viu a cavall entre les diferents facetes de la música urbana i festiva, passant, sobretot, per l'essència "bon rotllera" i irònica. Grup que neix a Lleida l'any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es decideixen a gravar una maqueta. Ara tot això ha agafat forma i ens han regalat els temes més estiuencs del 2023: ‘Per la borda’ o ‘Bora Bora’.

EDU ESTEVE

Edu Esteve és un artista i compositor badaloní que amb el seu carisma ha aconseguit tenir presència en diferents sales de Catalunya i a festivals tan importants com el Festival de Pedralbes.
Després de l'èxit de ‘La Primavera’ i ‘No Vull Despertar’, l'artista català sorprèn ara amb ‘La Cadena’.

HILARIO

Hilario Moya es va criar des de petit amb música. El seu avi és un dels components de Los Romeros de la Puebla, un dels grups de sevillanes més reconeguts i ell sempre estava al seu costat aprenent coses noves d'aquesta indústria. La seva primera cançó la va escriure als 9 anys i avui ens té cantant cada dia ‘Lagunas’.

KARAM

Karam és un cantant i compositor polifacètic al qual li agrada experimentar amb nous estils. Karam s'allunya dels estereotips de la música urbana donant una imatge allunyada de les polèmiques. En 2016 compon la cançó oficial del certamen Miss venezuela i el 2023 tenim el seu últim llançament anomenat ‘Punto Débil’.

LAU GIBERT

Lau Gibert és una cantant i ballarina Gironina de 18 anys que des de ben petita sent passió per la música. Va arrencar la seva carrera amb 12 anys al programa La Voz Kids, als 14 va continuar amb Idol Kids i recentment l’hem pogut veure al nou talent show de TV3 Eufòria. Ha actuat a llocs com el Royal Albert Hall (Londres), el Palau de la Música Catalana i el Palau Sant Jordi (Barcelona) i ara cantarà a ELS40 Summer Live ‘Ni la Moto’ o el ‘MACBA’.