1a Mostra de Comerç a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant: una oportunitat única per descobrir l'oferta comercial del municipi

El dia 3 de setembre es farà a l’Hospitalet de l’Infant, d’11 a 13.30 hores, i el dia 8 de setembre, de 20 a 12 de la nit, a Vandellòs

Per primera vegada Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat una mostra de comerç per tal de posar en valor l'ampli ventall d'establiments comercials presents en aquesta zona i, al mateix temps, acostar els ciutadans a la diversitat de productes i serveis disponibles. Així, la 1a Mostra de Comerç esdevé un aparador únic al carrer per mostrar l'abundant oferta comercial que caracteritza aquests dos municipis costaners.

Un dels aspectes més destacats d'aquest esdeveniment serà l'oportunitat de comprar productes a bon preu, ja que els comerços aprofitaran per oferir bons descomptes popularment coneguts com "fora stock".

La 1a Mostra de Comerç es realitzarà en dues dates diferenciades per als dos nuclis urbans per tal d'assegurar que tant els veïns de Vandellòs com els de l'Hospitalet de l'Infant puguin gaudir d'aquesta experiència única:

• L’Hospitalet de l'Infant: El dia 3 de setembre del 2023, d'11 a 13.30 hores, la Plaça Catalunya acollirà un total de 18 parades amb una varietat de productes i serveis. A més de les ofertes comercials, els assistents podran gaudir de l’espectacle Magicomedia de Alexis Pardo, i del vermut llatí amb l’actuació Manuel Jeovanny.

• Vandellòs: El 8 de setembre del 2023, de 20 a 00 hores, la Plaça Drs. Gil Vernet acollirà 12 parades amb els seus respectius atractius. A més de les ofertes comercials, els assistents podran gaudir d'una vetllada musical amb el Grup Cover H, així com de pintacares per als més petits, garantint una experiència gratificant per a tota la família.

La 1a Mostra de Comerç és una iniciativa que neix de la col·laboració entre l’Ajuntament i l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, mostrant la unitat i el compromís dels comerciants locals per dinamitzar l'economia i oferir a la comunitat esdeveniments enriquidors.

No deixeu passar aquesta oportunitat de descobrir el millor de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant en una jornada plena de sorpreses i ofertes imperdibles.