Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebrarà la Casta Halloween

Amb animació al carrer, venda de castanyes i repartiment de llaminadures als comerços locals

Per celebrar la festa de la Castanyada i de Halloween i dinamitzar el comerç local, l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, diverses activitats:

El dimarts 31 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant es viurà una tarda de por. Qui vulgui gaudir d’una experiència terrorífica sorpresa haurà d’adreçar-se a les 18 h a la Plaça de l’Almadrava i a continuació a la zona comercial del poble (Via Augusta i carrers adjacents). S’anima els nens i nenes a disfressar-se per a l’ocasió i a passar-se a recollir llaminadures als comerços locals adherits a l’Associació, que estaran preparats per al truc o tracte.

El mateix dimarts, a partir de les 18 h, hi haurà animació infantil a Vandellòs, a la Plaça Drs. Gil Vernet.

La venda de castanyes tindrà lloc a l’Hospitalet de l’Infant els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, al tram de la Via Augusta reurbanitzat (entre la farmàcia i la carnisseria). Anirà a càrrec d’una castanyera tradicional, de les de tota la vida.

Per a la compra de les castanyes, els comerços adherits a l’Associació lliuraran uns vals descomptes de 2 euros (no acumulables) a totes aquelles persones que facin compres als seus establiments del 28 d’octubre al 31 d’octubre.