L'Associació, amfitriona de la celebració d'una nova Junta Directiva de la FIHRT

La Junta Directiva de la FIHRT corresponent al mes d'octubre, tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs.

S'espera més d'una vintena de participants de diferents Gremis, Associacions i col.lectius membres de l'Entitat.

La Junta de l'Associació ha programat com a Actes previs a la celebració de la Junta Directiva, un Famtrip per diversos espais del municipi, com poden ser, la visita al al Molí de l'oli de Vandellòs (Centre d'Interpretació de l'Oli de Vandellòs) on coneixerem aquest edifici emblemàtic del poble de Vandellòs i veurem una representació de la recollida i transformació de les olives, des de les feines del camp fins a les feines del propi molí amb la maquinària original que s'utilitzava quan aquest espai estava en funcionament.

En finalitzar la visita, es podrà visitar l'agrobotiga situada al costat del centre, on trobarem productes locals com: oli d'oliva, olives, avellanes i entre altres.

Tanmateix, està prevista també la visita a la Granja Aviat, uns dels pocs productors de pollastres ecològics a les comarques tarragonines i un dels dos únics de Catalunya que treballen així amb pollastres penedesencs, una raça autòctona catalana. 

La granja Aviat organitza visites (690 248 110) on s’explica el procés de cria dels pollastres ecològics, les característiques de la raça autòctona penedesenca i el sistema per abastir-se d’energia a partir de fonts renovables. A través del web www.aviat.cat es poden fer comandes i informar-se dels comerços i restaurants als quals distribueixen. Podeu seguir-los a Instagram a: @pollastresaviat

Finalitzarem amb un dinar al Restaurant LB21 de L'Hospitalet de l'INfant, on oferirem una mostra de la cuina de L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs i dels productes del nostre territori.