Tret de sortida de les Jornades de l'Arròs. amb un exitós Arròs Popular

150 persones van participar en la paellada popular amb motiu de l’inici de les IV Jornades de l’arròs a l’Hospitalet de l’Infant sota el lema «Del Delta, de casa, de tots».

Tret de sortida a L'Hospitalet de l'Infant per a viure les 4es Jornades de l’arròs, organitzades per l’Associació de Restauració de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i d’Arròs Montsià.

Amb l'’acte inaugural, que ha tingut lloc aquest dissabte 18 de novembre, a la plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant, amb un Arròs Popular, els assistents han pogut degustar un plat d’arròs de peix i marisc tradicional fet al moment i gaudir d’una barra de begudes, acompanyat de música, amb el DJ Óscar Sánchez.  El preu del tiquet era de 8 euros.

Amb aquest acte començaran oficialment les 4es Jornades de l’arròs, que finalitzaran el diumenge 26 de novembre. En aquesta edició, sota el lema 'Del Delta, de casa, de tots', hi participaran un total de 12 establiments de restauració de l’Hospitalet de l’Infant, on s’oferiran diferents receptes amb l'arròs com a protagonista.