Ajuts de la Diputació de Tarragona per a actuacions de foment de l'emprenedoria

La Diputació de Tarragona impulsa una vintena de propostes relacionades amb l’emprenedoria a la demarcació amb més de 245.000 euros.

Una vintena de fundacions, associacions privades i cambres de comerç de la demarcació es beneficiaran aquest any 2023 dels ajuts que atorga la Diputació de Tarragona per a actuacions de foment de l’emprenedoria. En total, més de 245.000 euros que contribueixen a impulsar el desenvolupament econòmic de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Entre les propostes que rebran les subvencions hi trobem activitats formatives, sessions d’assessorament i orientació, tallers o jornades informatives, com per exemple les jornades organitzades per l’Associació Impuls Catalunya Sud-regió del Coneixement o el projecte Arreladora Ecologyhub Ebre 2023, impulsat per l’Associació Pandorahub, consistent en diverses trobades adreçades a startups (empreses emergents) i processos personalitzats d'acompanyament a empreses i ajuntaments en diversos municipis de les Terres de l'Ebre.