Convocatòria Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l'Associació el proper 8 de gener

Us convoquem, de conformitat al que disposa l’art. 10 i següents dels Estatuts, a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària que tindrà lloc el proper 8 de gener de 2024, a L’Hospitalet de l’Infant 43890, Carrer Major núm. 20, 1r 2ª.

L’Assemblea General Ordinària tindrà lloc, en primera Convocatòria a les 16:30h, i en Segona Convocatòria a les 17:00, mentre que l’Assemblea General Extraordinària tindrà lloc el mateix dia, a les 17:30h en primera Convocatòria, i a les 18:00h en Segona Convocatòria.

Agrairíem la confirmació de la vostra assistència per raons de capacitat de la sala.

Em permeto recomanar-vos que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de l’Assemblea en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona.

Correspondrà un vot per cada agremiat, es a dir, per cada establiment o persona física que es trobi compresa dins I'establert als Estatuts Socials. Per gaudir de l'exercici dels drets com agremiat, es condició previa trobar-se al corrent de les obligacions establertes, i en particular del pagament de les quotes.

L´ Ordre del Dia a tractar a les Assemblees Ordinària i Extraordinària, a proposta de la Junta Rectora, serà del següent:

 

ORDRE DEL DIA  DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

8/01/2024 16:30h 1ª Convocatòria, 17h 2ª Convocatòria

  1. Presentació de la Memòria 2023 de l’Associació
  2. Presentació del Balanç econòmic i aprovació si s’escau de l’exercici 2023. Aprovació, si s’escau, de la gestió duta a terme per la Junta Directiva de l’Entitat.
  3. Aprovació Quotes 2024.
  4. Informe del President  i presentació de l’actual Junta Directiva
  5. Presentació activitats 2024
  6. Previsions econòmiques 2024
  7. Torn Obert de Precs i Preguntes

 

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

8/1/2024 17:30h 1ª Convocatòria, 18:00h 2ª Convocatòria

  1. Modificació dels Estatuts Socials en relació al canvi de domicili de l’Entitat. Modificació, si s’escau de l’article 3 dels Estatuts Socials.
  2. Modificació si s’escau de la denominació del Gremi, que en el futur serà “ASSOCIACIÓ DE RESTAURACIO, HOSTALERIA I TURISME DE L’HOSPITALET DE L’INFANT I VANDELLÒS”. Modificació si s’escau de l’article 1 i de totes les referències a la denominació de l’Entitat
  3. Proposta i modificació, si s’escau de l’article 2n dels Estatuts Socials del Gremi, relatiu a les finalitats d’aquest, afegint 4 nous pàrrafs, in fine

“(...) Article 2n.- Els fins de les associació són: (...)

Millorar la sostenibilitat i/o la promoció d'una alimentació saludable i sostenible.

Fomentar i fer difusió de  la gastronomia tradicional catalana a través de la cooperació de    diferents agents.

Promocionar, fomentar i treballar en favor del producte de proximitat  de la mà de productors i elaboradors agroalimentaris. Posar en valor tota la cadena de valor dels productes agroalimentaris locals.

Fomentar i fer difusió del paisatge, del patrimoni, del producte local, i de la gastronomia de les Terres de Mestral, combinació perfecte de mar i muntanya

  1. Aprovació si s’escau d’un nou text únic dels Estatuts Socials del Gremi que contemplin les modificacions acordades.
  2. Acordar la participació en la creació de l’ASSOCIACIO D’HOSTALERIA, RESTAURACIO I TURISME DE LES TERRES DE MESTRAL” integrada pels establiments de L’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs, Pratdip i Tivissa.
  3. Proposta de canvis a la Junta Directiva de l’Associació. Acceptació dels càrrecs.
  4. Delegació de facultats a favor dels membres de a Junta per tal de dur a terme, si s’escau, la inscripció dels canvis acordats
  5. Precs i preguntes

Ben cordialment,

Jordi Muñoz

El President