L'Associació celebra la seva Assemblea General i acorda el canvi de denominació de l'Entitat

Dilluns va tenir lloc a la seu d'IDETSA, l'Assemblea General de l'Associació, convocada de manera Ordinària i Extraordinària per la Junta Directiva de l'Entitat.

El President i la Tresorera de l'Entitat van presentar la Memòria d'Activitats del 2023, així com les dades econòmiques i justificació que seran presentades a l'Ajuntament.

En el torn corresponent a l'Assmeblea General Extraordinària de l'Associació es van acordar, entre d'altres temes, a proposta de la Junta Directiva, la Modificació dels Estatuts Socials en relació al canvi de domicili de l’Entitat, que d’ara endavant será al Carrer Major núm. 20, 1r 2ª de L’Hospitalet de l’Infant 43890 enlloc de Pol. Ind. Les Tàpies, Carrer Martí i Franqués sn, 43890 L’Hospitalet de l’Infant.

Tanmateix, els socis de l’Entitat van acordar per unanimitat, a proposta de la Junta Directiva, la Modificació de la denominació del Gremi, que en el futur serà “ASSOCIACIÓ DE RESTAURACIO, HOSTALERIA I TURISME DE L’HOSPITALET DE L’INFANT I VANDELLÒS”, així com la modificació de l’article 2n dels Estatuts Socials del Gremi, relatiu a les finalitats d’aquest, afegint 4 nous pàrrafs, in fine “(...) Article 2n.- Els fins de les associació són: (...);  Millorar la sostenibilitat i/o la promoció d'una alimentació saludable i sostenible; Fomentar i fer difusió de  la gastronomia tradicional catalana a través de la cooperació de    diferents agents;  Promocionar, fomentar i treballar en favor del producte de proximitat  de la mà de productors i elaboradors agroalimentaris. Posar en valor tota la cadena de valor dels productes agroalimentaris locals; Fomentar i fer difusió del paisatge, del patrimoni, del producte local, i de la gastronomia de les Terres de Mestral, combinació perfecte de mar i Muntanya.