Enguany no se celebrarà el Pessebre dels Estels

L'Associació Masia de Castelló ha suspès la 23a edició, que s'havia de celebrar els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre, a causa de la pandèmia

La situació actual de restriccions generada per la pandèmia per la COVID-19 ha provocat que finalment l’Associació Masia de Castelló hagi decidit anul·lar enguany la que hagués estat la 23a edició del Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló. Aquesta cancel·lació se suma a la de la majoria de pessebres vivents de tot Catalunya, els organitzadors de les quals veuen molt difícil poder portar a terme aquests tipus d’actes nadalencs en les condicions de seguretat i salut pertinents.

El Pessebre dels Estels s’havia de celebrar els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

L’Associació Masia de Castelló ha pres la decisió de cancel·lar la celebració per la impossibilitat de garantir la seguretat tant dels assistents com dels figurants i persones de l’organització. Cal seguir uns protocols del PROCICAT que limiten l’espai, l’aforament, l’edat i salut dels participants, etc. que en conjunt no es poden complir. Pels mateixos motius, també s’ha decidit suspendre la celebració de la Festa Major de Castelló, que és per Santa Llúcia, el 13 de desembre.

No obstant això, tot i que amb les limitacions actuals no es pot organitzar un esdeveniment presencial, el món digital obre moltes oportunitats per mostrar el nostre Pessebre dels Estels. Seguiu l’Associació Masia de Castelló a les xarxes i ben aviat tindreu alguna sorpresa.

Instagram: https://www.instagram.com/masiacastello/

Facebook: https://www.facebook.com/masiacastello/

Twitter: https://twitter.com/masiacastello

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgqyV3wYJDHtAfVjslr6exw

Web https://www.masiacastello.cat/