Aquest Nadal podeu visitar online "El pessebre del detràs"

Aquesta iniciativa de l'Associació Masia de Castelló es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrere del Pessebre dels Estels

La pandèmia de COVID-19 no ens ha donat treva a la Masia de Castelló, no hem pogut celebrar la 23a edició del nostre estimat Pessebre dels Estels. Però l'Associació Masia de Castelló que és l'entitat local que l'organitza cada any amb el patrocini de l'Ajuntament, us ha preparat una sorpresa nadalenca: el Pessebre per detràs.

Aquesta iniciativa es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrere del Pessebre dels Estels. Tothom qui ha vingut coneix les escenes però, sabeu com es van construir? com es preparen els figurants? qui hi ha al darrera de tota l’organització?

Han volgut mostrar-vos aquesta part “de detràs” amb imatges de les escenes al llarg dels anys, com es van arreglar les cases, com s’organitza la gent... i per això us conviden a estar atents a les  xarxes socials de l'Associació a partir del 24 de desembre.

Cada dia publicaran 4 o 5 vídeos (a partir de les 9 del matí i fins les 21 del vespre) amb el recorregut del pessebre, des del pàrquing fins a la carpa de sortida. I com a colofó final, tots aquests vídeos estaran en un mapa interactiu que podreu visitar quan vulgueu. I per si no en teníeu prou, tenen unes mascaretes de Castelló fantàstiques que volen regalar...

Aquest Nadal volen que tothom participi del Pessebre dels Estels, ja sigui perquè s’hi veu representat en els vídeos o perquè vol guanyar una mascareta! 

Estigueu atents a les xarxes socials de l'Associació Masia de Castelló i que passeu unes molt bones festes!

https://www.masiacastello.cat/

Instagram: https://www.instagram.com/masiacastello/

Facebook: https://www.facebook.com/masiacastello/

Twitter: https://twitter.com/masiacastello

YouTube: https://www.youtube.com/c/masiacastello