Fan una aplicació per demanar menjar per emportar a restaurants de Vandellòs i l'Hospitalet

Conscient de les dificultats que està patint el sector de la restauració local" com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adoptat un conjunt de mesures per donar-li suport. El consistori ha ajudat els restauradors locals a incorporar-se a la plataforma Hospi-Eat, una 'app' que serveix per demanar menjar per emportar a diversos establiments del municipi (a una desena, actualment) i que s'han descarregat ja més de 500 persones, segons ha explicat l’empresari local que l’ha impulsat, Tonet Sánchez.

La regidoria de Turisme ha contribuït a la participació del sector de la restauració local en aquest projecte amb 3.000 euros. "Aquest tipus de serveis d’entrega a domicili estan en auge avui en dia, especialment per l’efecte del coronavirus i poden atreure clientela, potenciar el consum de la ciutadania i augmentar l’activitat econòmica. Des de l’Ajuntament estem treballant per la digitalització de les empreses locals en general perquè creiem que és una manera d’augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda i per aquest motiu hem posat en marxa també recentment el 'Mercat del Mestral', una plataforma virtual que permet als comerços locals vendre els seus productes i serveis per Internet", ha apuntat la regidora que està al capdavant de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, María José Gómez.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mónica Alves, ha valorat “les facilitats que està donant l’Ajuntament” perquè el sector que representa pugui “continuar treballant”.

En la pàgina web municipal, també s’ha penjat un llistat dels establiments de restauració locals que estan oferint menjar per emportar i a domicili.