L'Hostaleria i Restauració del municipi es concentren contra el Tancament del Sector

Avui,els empresaris i treballadors del sector de restauració, hostaleria i oci nocturn ens hem concentrat per rebutjar la decissió del Govern de la Generalitat de tancar el sector.

Divendres, la nostra Federació, la FIHRT, va concentrar-se a Plaça Sant Jaume, juntament amb la resta d'Associacions i Gremis que hi formen part, i a Tortosa, els nostres companys de Terres de l'Ebre, també hi van dir la seva.

‪Des de les 12:00h membres de l'Associació i voluntaris ens hem encarregat de preparar l'espai perquè aquest fos adequat: mesures de distanciament degudament senyalitzades, higiene, pancartes individuals, so, megafonia i, sobretot, clam pel sector.‬

‪A les 13:00h ha tingut lloc la concentració, on s'han arribat a congregar més de 100 persones; mantenint la distància de seguretat i prenent les mesures d'higiene reglamentàries (ús obligatori de màscara i gel desinfectant). Públic format per membres de la ARH; empresaris i treballadors del gremi; membres de l'equip de govern i de diferents entitats municipals com l'Oficina de Turisme, estretament lligada al sector; veïns i simpatitzants; i al qual també s'han unit membres del Grup Hostaler de Miami Platja.‬

La concentració ha pogut comptar amb mitjans de comunicació local, en aquest cas, la TVV.


Durant l'acte s'ha mostrat el desacord amb les mesures imposades al sector i, per a això, la President de la nostra associació (ARH), Mónica Alves, ha llegit un manifest; recolzat en tot moment amb *vítores, aplaudiments, xiulets i consignes de suport.

Un sector que protesta; un sector que demana consens, treball, respecte i empatia. No demanem ajudes, demanem que se'ns permeti treballar.


Tot això s'ha fet amb la intenció de fer-nos visibles i que no sols se'ns senti, sinó que també se'ns escolti.