Aquest cap de setmana se celebrarà un mercat solidari a l'Hospitalet de l'Infant

Per recaptar fons per la Marató de TV3, dedicada a la lluita contra la COVID-19; i per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i l’ONG Kolam

La Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant serà l’escenari aquest cap de setmana d’un mercat solidari, organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb la col·laboració de més de mitja dotzena d’entitats locals i amb les mesures de seguretat per la COVID-19. Estarà obert el dissabte 19 de desembre, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i el diumenge 20 de desembre d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

En aquest mercat, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), l’Associació Rociera de l’Hospitalet de l’Infant, el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) i el Centre d’Estudis de la Vall vendran dolços, llibres, productes de marxandatge, etc i sortejaran cistelles de Nadal. Una part dels diners recaptats amb la venda d’aquests articles i de les butlletes per als sortejos serà destinada a la Marató de TV3, que enguany centrarà els seus esforços en la lluita contra la COVID-19.

La delegació de l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre recollirà joguines; i l’ONG Kolam, dedicada a oferir una atenció a les famílies més vulnerables de l’Índia, organitzarà un taller de xapes i vendrà manualitats fetes pels nens i nenes als quals ajuda. En aquests casos, els fons recaptats aniran destinats a les seves respectives causes. El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs també col·laborarà amb aquesta iniciativa amb l’aportació, per al sorteig solidari que es farà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, de tres sortides per navegar en família per a la propera temporada 2021. En aquest sorteig hi podran participar les persones que comprin en el Mercat.

Les persones que visitin aquest mercat solidari, a més de veure les parades instal·lades en casetes de fusta amb decoració nadalenca, podran gaudir d’animació per als més petits.