Torna el triatló a l'Hospitalet de l'Infant

El circuit popular de triatló sailfish Just Tri Series farà la seva parada a la població el proper 18 de setembre

Després de 24 mesos, finalment hi ha llum verda per a celebrar el proper dissabte 18 de setembre de 2021 una nova edició del Triatló de l'Hospitalet de l'Infant, una de les proves del circuit popular de triatló sailfish Just Tri Series. L'esdeveniment va a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i compta amb la direcció tècnica de Sport No Limit.

Per a aquesta edició, els participants podran escollir entre dues modalitats: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i Olímpica (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu). Serà una edició diferent, adaptada a la nova realitat i amb unes estrictes mesures de seguretat. En aquesta ocasió, les places estaran limitades a 300 persones.

Aquest dilluns 5 de juliol a les 00:00 s’han obert les inscripcions a la web oficial del circuit www.justriseries.com amb preu promocional de 48 hores. La inscripció inclou una samarreta tècnica, gorra de natació, gymsack, avituallaments i foto de meta gratuïta.

Pel que fa a les mesures de seguretat per a la Covid-19, s'hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat en tot moment i utilitzar la mascareta sempre que el triatleta estigui en estàtic, abans i després de la sortida. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en el moment de recollir els dorsals, així com respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l'organització. Abans de la recollida de dorsals es farà una presa de temperatura.

L'organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs de l'esdeveniment. És responsabilitat de totes i tots que la prova es pugui desenvolupar en tota seguretat.