Més de 250 triatletes participaran aquest dissabte en el Triatló de l'Hospitalet de l'Infant

És la segona prova del circuit de triatló més gran de Catalunya
 
Aquest proper dissabte 18 de setembre se celebrarà el Triatló de l’Hospitalet de l’Infant, segona prova del circuit SAILFISH JUST TRI SERIES, el circuit de triatló més gran de Catalunya.

El nombre d’inscrits per aquesta edició serà de 250 triatletes. Augmenta la participació femenina, que representa un 20% del total, i la presència d’atletes de fora del Camp de Tarragona, quasi un 60% del total.

Pel que fa les distàncies, el Triatló de l’Hospitalet de l’Infant ofereix SPRINT  i OLIMPIC. Un total de dues modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 9,5km cursa a peu), sprint (750m natació – 20km ciclisme – 4,9km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals, ja que per protocol de la COVID-19 no es poden disputar per relleus.

 

Passeig de l’Arenal, epicentre de la prova

El Triatló de l’Hospitalet de l’Infant donarà el tret de sortida el proper 18 de setembre a partir de les 17 h a la Platja de l’Arenal, des d’on els triatletes nedaran inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg del Passeig de l’Arenal esperarà els participants abans de creuar l’arc d’arribada.

La recollida dels dorsals es durà a terme a la zona EXPO, ubicada al  Passeig de l’Arenal, el dissabte de 15 a 16:45 h. La recollida serà amb horari assignat personalment amb la finalitat d’evitar punts amb molta gent.

Els boxes seran més amplis, amb 1,5m per cada atleta i s’agruparà els atletes per clubs i entitats.

L’entrega de premis es farà a la mateixa meta a les 19:30h

Més informació a https://justriseries.com

 

Afectacions al trànsit

Us informem de les afectacions al trànsit que hi haurà el dissabte 18 de setembre, amb motiu de la celebració del Triatló de l'Hospitalet de l'Infant:

De les 7:00 a les 23:30 h, es tallarà la circulació a la zona de boxes que s’habilitarà al Passeig de l'Arenal, entre els carrers La Rojala i La Sentiu.

De les 17 h a les 20 h, per la prova de ciclisme, es tallarà la circulació als carrers Navaes, La Rojala, Chirac, l’avinguda Via Augusta (rotonda Alcantarilla Gran), a l’Alcantarilla Gran, a la incorporació a la carretera N-340 direcció Tarragona i a l’N-340 del punt quilomètric 1128,5 fins al 1124. També quedarà afectada l’N-340 pel que fa a l’accés al Taller "Automoció Infant",  Benzinera "Repsol ", Hotel "Villaclara" i "Taller Grúas José y José Luis".

A més, del divendres 17 de setembre, a les 9 h, al dissabte 18 de setembre a les 20 h, aproximadament. l’estacionament estarà prohibit als carrers Chirac, Passeig de l'Arenal i c/ de la Rojala.