El Bar Mediterrani, la tapa más votada de la Ruta de Tapes Primavera

Entre el 6 i el 15 de maig, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la 6a Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi han participat un total de 16 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que han ofert una tapa i una beguda ( “canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 3,5 euros.

Durant aquests dies, s'ha tingut l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Taberna Nevada, Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant Nàutic, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’etit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Torn Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Café Rosarito, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Gelateria La Jijonenca i Xiringuito del Pep.

En aquesta edició, els restauradors/es han optat a un premi per la «Millor tapa», per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Moles d’Ulldecona, que té una Estrella Michelin i dos Soles Repsol.

I ja hi ha guanyador: el Bar Mediterrani amb la seva tapa "SABORES CARIBEÑOS" consistent en Pa bao amb costella adobada a baixa temperatura amb “pico de gallo”, maionesa verda i la nostra salsa de chili picant.

Enhorabona als Guanyadors!!