La Ruta de Tapes de Primavera també premia els Clients

 La 6a Ruta de tapes, amb l'objectiu promocionar la gastronomia local, i que ha comptat amb la participació de  16 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferien una tapa i una beguda ( “canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 3,5 euros, ha ofert també la possibilitat als clients que les tastaven, d'emportar-se també premis.

Durant aquests dies, qui ha participat en aquesta ruta no només ha tingut l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Taberna Nevada, Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant Nàutic, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’etit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Torn Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Café Rosarito, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Gelateria La Jijonenca i Xiringuito del Pep, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat.

La despesa només es pot fer a establiments associats a l'Associació de Restauració a la de Comerç del municipi

Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’han hagut de tastar com a mínim 3 de les 16 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta, que es podia aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi havia de quedar segellada cadascuna de les 3 tapes.

El client/a havia de votar la tapa que més li havia agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l’havia de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants o a l’Oficina de Turisme.

El sorteig dels premis s'ha fet avui, 18 de maig, a les 12 h, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i el nom dels guanyadors/es s’ha anunciat al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). 

Els guanyadors han estat:

  • Primer ( val 60€ Restauració) Alicia Hernández Recuero
  • Segon ( val 45€ Comerç) Juan Carlo i Jesús Martínez 
  • Tercer ( cistella productes de proximitat) Arantxa Pérez Mateo