Aquest cap de setmana se celebrarà la Feria Rociera a l'Hospitalet de l'Infant

Entre els actes previstos a la Plaça dels Pins, hi haurà diverses actuacions de música i ball, animació infantil i un espectacle eqüestre.

La Plaça dels Pins de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la Feria Rociera aquest cap de setmana, del 3 al 5 de juny. La festa començarà divendres, a les 21.00 h, amb l'encesa de l'enllumenat, a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; del regidor de Festes, Diego Garcia; i de Emilia Fernández, la presidenta de l'Asociación Rociera de L’Hospitalet de l'Infant, que és l'entitat local que organitza aquest esdeveniment, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Aquesta festa està adreçada a tothom, tant als socis i sòcies d’aquesta entitat, que disposaran de 8 casetes al recinte; com als que no en formen part. I és que hi haurà actuacions de sevillanes i flamenc per a tots els públics, animació infantil i també sessions de dj. A més, hi haurà servei de bar i atraccions de fira per als més petits. Entre els actes previstos, cal destacar també la missa «rociera» de dissabte; i l’espectacle eqüestre i la paella popular de diumenge.

Més detalls, al programa d’actes.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el secretari de l’entitat, Néstor Cano (608 179 667)