Últim vídeo de Campviu, els productors i productores del territori

El vídeo dona a conèixer la tasca dels productors i productores del territori

El tercer i últim vídeo de la sèrie promocional de Campviu dona visibilitat a la tasca i responsabilitat que tenen els productors i productores de la comarca, la importància de consumir producte de proximitat i el seu impacte envers el canvi climàtic.

Responsabilitats

La feina dels productors i productores del territori va més enllà de la mera tasca de produir el producte. El seu paper està directament enllaçat amb la sostenibilitat, equilibri del territori i la gestió de les terres i els boscos, la preservació de la seva riquesa paisatgística, de la fauna i la flora, el manteniment de vies i camins rurals, i de la diversitat de la zona.

Producte de proximitat

L'objectiu de Campviu és fomentar el consum de productes de proximitat per tal d'ajudar a les persones productores a potenciar els seus projectes, l'economia local, conèixer la situació de qui elabora el nostre menjar, i adaptar l'alimentació als ritmes naturals de la terra que ens permet obtenir una dieta saludable adequada a l'època estacional.

Lluita contra el canvi climàtic

A més a més, el consum de productes de km 0 és beneficiós a nivell global en la lluita contra el canvi climàtic, en la reducció de la petjada de carboni i dels transports innecessaris de mercaderies llunyanes que desprenen emissions contaminants.

Per més informació consulteu la pàgina web www.campviu.cat. Trobareu el vídeo en qüestió en el següent enllaç.