Tret de sortida a la Festa Major de Vandellòs

El repic de campanes de l'església Sant Andreu de Vandellòs que va realitzar el veí Francesc Rodell a les 6 en punt de la tarda d'aquest dijous 22 de setembre donava el tret de sortida de la festa major de Vandellòs 2022, una celebració que s'allargarà fins al diumenge 25 de setembre. Així, durant les quatre jornades de la festivitat estan programats uns 40 actes que faran possible el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs amb la col·laboració de diverses entitats del poble i el patrocini de l'Ajuntament. 

A tres quarts de 7 de la tarda de dijous, l'alcalde i els diferents membres del consistori, així com els representants de les entitats organitzadores de la festa major, van rebre la pregonera d'enguany: la Maria Antònia Castellnou Saladié i la seva família a l'ajuntament de Vandellòs on va tenir lloc l'acte de signatura del llibre d'honor.

Tot seguit, la banda municipal de música Clau de Vent va amenitzar la cercavila pels carrers del poble de la comitiva que acompanyava la pregonera fins al pavelló poliesportiu.

Molts veïns i veïnes van omplir el pavelló tot esperant l'acte estrella del primer dia de festes: el pregó. Així pocs minuts després de les 7 van arrencar els parlaments que va iniciar la presidenta del Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs, la Rosa Saladié, seguida de l'alcalde i la pregonera. 

Entre les novetats d'enguany, hi trobem l'exposició de cotxes i motos antigues o el sopar de germanor de divendres. També el dissabte hi haurà un Punt Violeta al pavelló, un espai de sensibilització i prevenció de les violències sexuals i lgtbifòbiques.

El primer dia de festa major en honor a Sant Cosme i Sant Damià va seguir amb l'obra de teatre de la companyia La Villarroel que portava per títol '1001 Gags' amb el Jordi Ríos i Mónica Pérez a les 10 de la nit al pavelló.

El dj Joanet FM va oferir la primera nit de música discomòbil a la sala polivalent del pavelló a partir de les 12 de la nit.