El cap de setmana que ve arriba a L'Hospitalet i a Vandellòs la II edició del Vermut Live

Un total de 25 establiments de restauració del municipi participaran en aquest festival de música en viu organitzat per l’Associació de Restauració i Hoteleria amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i el patrocini de Vermuts Miró

Donada la bona acollida que va tenir l’any passat el Vermut Live Music, l'Associació, juntament amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat la segona edició d’aquest festival que combina música en viu i gastronomia, que compta amb el patrocini de Vermuts Miró.

Aquest esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre a 25 bars i restaurants del municipi, on s’oferiran un total de 46 actuacions musicals en directe i diferents aperitius. Tot això, entre les 11 i les 16.30 hores del dissabte i del diumenge, una franja horària àmplia perquè els veïns/es del municipi i els i les visitants tinguin temps de fer una ruta pels establiments participants i gaudir d’un bon vermut musical.

I és que durant els dos dies l’oferta de tapes i de música en directe serà variada i de qualitat. Hi haurà actuacions simultànies per a tots els gustos i per a totes les edats: de funky, pop-rock, bachata, rumba, copla, electrònica, jazz i dixie, entre altres estils musicals, a càrrec d’una vintena de músics d’arreu del món, entre els quals hi haurà artistes locals.

«Amb aquesta iniciativa volem fomentar l’activitat econòmica als bars i restaurants i allotjaments locals; donar suport també al sector cultural i contribuir a desestacionalitzar la temporada turística», ha dit la regidora de Turisme, María José Gómez. La regidora ha destacat la «bona col·laboració público-privada» que ha fet possible l’organització d’aquest esdeveniment que es va crear l’any passat amb la voluntat que es converteixi en una cita anual.

A la pàgina web de l'Associació, a la de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i a la de Turisme (www.hospitalet-valldellors.cat) es poden consultar els horaris de les actuacions i els músics que actuaran a cada establiment (en aquesta edició del Vermut Live Music hi participaran no només bars i restaurants del nucli de l’Hospitalet de l’Infant, sinó també de Vandellòs). També hi trobareu informació a les xarxes socials de l'Associació, l’Ajuntament, i de Turisme.

Arxius adjunts