Recordeu que fins el 25 de novembre, els veïns i veïnes beneficiàries d'aquests ajuts podran gastar-les als negocis locals adherits a la campanya “Fes-la rodar” de 2022 de l'Ajuntament.

Des del dilluns, 10 d’octubre, circulen per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant les targetes moneder que l’Ajuntament ha lliurat als veïns i veïnes del municipi que les han demanat i que compleixen els requisits establerts a les bases dels ajuts per al foment del teixit empresarial. Amb aquestes targetes, el consistori subvencionarà la compra de béns i serveis de la ciutadania a les empreses locals adherides a la campanya «Fes-la rodar» de 2022.

El 25 de novembre és la data límit que aquestes persones tenen per gastar les targetes als negocis locals que s’han sumat a la campanya «Fes-la rodar» 2022 (53 establiments en total). Aquí podeu consultar-ne el llistat.

De les 625 targetes atorgades, el 94%, aproximadament, són «Targetes Consum 100% Plus» (587 en total), per a llars que superen els valors de renda fixats, i tenen un saldo d’entre 100 i 160 euros. Amb aquestes targetes, les persones beneficiàries d’aquest ajut només hauran de pagar el 50% de l’import de la compra. De l’altre 50% se’n farà càrrec l’Ajuntament.

L’altre 6 % són «Targetes Consum 100 %» (38 en total), per a llars municipals en situació de vulnerabilitat, i tenen un saldo que oscil·la entre els 150 i els 320 euros, a bescanviar íntegrament (el 100% de la compra anirà a càrrec de la targeta).

Normes de funcionament

Les targetes moneder es podran utilitzar a qualsevol de les empreses locals adherides a la campanya dins del termini establert (els euros que no es bescanviïn no s’acumularan per a les pròximes campanyes ni es podran recuperar). Queden excloses les vendes de tabac, alcohol, jocs i apostes.

Com l’any passat, les compres s’hauran de fer, com a mínim, a tres establiments diferents i s’han establert els mateixos límits de facturació màxima per establiment:

- 6.000 euros, per a les empreses del sector de l’alimentació

-  8.000 euros per a les empreses del sector de restauració

- 10.000 euros per a les empreses del sector de l’equipament personal i de la llar

Les targetes moneder seran reutilitzables per a campanyes posteriors. El duplicat, en cas de pèrdua o deteriorament per mal ús, tindrà un cost de 10 euros.

Trobareu tots els detalls de la campanya Fes-la rodar de 2022 a www.idetsa.cat