Les Jornades d'Interior se celebraran el cap de setmana del 12 i 13 de novembre a Vandellòs

Per a aquests dies, la Regidoria de Turisme ha organitzat un taller i una gimcana fotogràfica; i una cursa d’orientació familiar, amb la col·laboració del Centre Excursionista Serres del Mestral i de la Regidoria d’Esports
El cap de setmana del 12 i 13 de novembre, Vandellòs acollirà les Jornades d’Interior, organitzades per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració del Centre Excursionista Serres del Mestral i de la Regidoria d’Esports. En el marc d’aquestes jornades, que tenen com a objectiu donar a conèixer els atractius de l’entorn natural i dels nucli d’interiors del municipi (en aquesta ocasió, del poble de Vandellòs), s’oferiran diverses activitats gratuïtes.

En concret, el dissabte 12 de novembre: un taller fotogràfic, previst a les 10.30 h, a Ca la Torre, a càrrec d’Ori Gener, un fotògraf de Cambrils que publica les seves imatges a Instagram sota el perfil @oriolgen31; i una gimcana fotogràfica pel poble de Vandellòs, que començarà a les 11.30 h davant de Ca la Torre. Per participar en aquestes dues propostes no cal fer inscripció prèvia.

El diumenge 13 de novembre hi haurà una cursa d’orientació familiar a càrrec del Centre Excursionista Serres del Mestral. El punt de sortida d’aquesta cursa, de 10 km, serà la Plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs, a les 9 h. Per prendre part en aquesta activitat, sí serà necessari apuntar-s’hi, a través de la pàgina web d’aquesta entitat local: www.serresdemestral.cat Hi haurà un obsequi per a tots les persones participants i un premi per als tres primers.