Continuen les activitats del calendari primavera – estiu de Muntanyes de la Costa Daurada

Les activitats pendents estan previstes una vegada al mes des del maig fins al setembre.

Aquest diumenge 21 de maig està prevista l’activitat “Senderisme i gastronomia: Un dia fent de pastor a muntanyes de Prades”.

Entre elles, destaquen activitats com de senderisme i gastronomia, apicultura i enoturisme, turisme cultural, astronomia a les muntanyes de Prades i barranquisme.

La marca turística Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp va presentar el passat mes de març un nou “Calendari d’Activitats” turístiques per la primavera - estiu. Es tracta d’una iniciativa que proposa diferents activitats de turisme actiu, cultural i familiar per dur a terme un dissabte i un diumenge de cada mes des del març fins al setembre.

Un total de set propostes diferents i per a tots els públics que permetran gaudir a les persones participants de rutes de senderisme, tastos de vins, de productes de proximitat, o de l’astronomia de les muntanyes de Prades, entre molts d’altres.

Ara per ara, les activitats que queden pendents en són cinc i es duran a terme un dissabte o un diumenge de cada mes fins al setembre. Pel que fa al preu, la duració i la dificultat depèn en cada cas.  Podeu consultar la programació sencera fent clic en aquest enllaç. Cada activitat està organitzada per una empresa turística diferent, el preu i la reserva depèn únicament dels organitzadors.

Promocionar i dinamitzar el turisme de la comarca

En els darrers anys, la comarca del Baix Camp ha tingut un notable creixement i dinamització d’un turisme relacionat amb la natura de la ruralitat i el patrimoni arquitectònic, gastronòmic o cultural.

Un fet que s’ha incrementat amb la pandèmia i que ha fet que cada vegada hi hagi més gent caminant pels camins i boscos de la zona, fent activitats a la natura, visitant els pobles i gaudint dels productes gastronòmics.  Els objectius de Muntanyes de la Costa Daurada és donar a conèixer les diferents propostes de promoció i dinamització turística de la comarca.