L'Hospitalet ha acollit avui l'Assemblea General del Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre

S'hi ha aprovat el pressupost i el Pla d’Acció de 2024 d’aquesta entitat, de la qual forma part el nostre municipi, per promocionar i comercialitzar les activitats nàutiques a l'àmbit nacional i internacionalment.

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre és la perfecta combinació d’experiències i sensacions per gaudir i viure intensament el mar a un gran espai de litoral de 95 kilòmetres. Oferim un ampli ventall d’activitats d’oci nàutic a Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre-Riumar, que des de Nàutic Parc posem al teu abast.

Una costa així és un paradís per als amants del mar. Ofereix un ample ventall de possibilitats tant per famílies, com parelles o grups d’amics: Activitats modernes i innovadores o més relaxades, per respirar de la brisa de la Mediterrània mentre es gaudeix del nostre oci nàutic. Platges de fina i daurada arena, petites cales d’aigües transparents i el Parc Natural del Delta de l’Ebre, son només alguns dels espais en els quals pots gaudir de les nostres activitats.

Volem que visquis el mar i ho facis amb la seguretat i tranquili.litat d’estar amb instructors i monitors professionals i gaudeixis d’una experiència que no et deixarà indiferent.

Reserva i viu la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre amb Nàutic Parc.