L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant patrocinarà l'11 a edició de la Vandekames

El consistori ha signat un conveni de col·laboració amb els organitzadors d’aquesta cursa de muntanya prevista per al 17 de novembre

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant patrocinarà l’11a edició de la Vandekames, la cursa de trail que es disputarà el diumenge 17 de novembre a Vandellòs. L’alcaldessa, Assumpció Castellví, i la presidenta del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), Carme Escoda, van signar ahir dijous 9 de maig a la tarda un conveni de col·laboració entre el consistori i aquesta entitat local que organitza la cursa juntament amb el Centre Excursionista Serres del Mestral. A l’acte de signatura també hi van assistir la regidora d’Esports, Yolanda Marqués; la gerent de l’empresa municipal que gestiona els esports, Montse Nomen; i Conrad Solé, com a representant del CCERV i del Centre Excursionista.

Per mitjà d’aquest acord, l’Ajuntament s’ha compromès a ajudar a finançar aquest esdeveniment esportiu de muntanya amb una aportació de 5.000 euros i a deixar-los el material necessari per al muntatge, en funció de la disponibilitat; i també ha autoritzat els organitzadors a utilitzar el pavelló de Vandellòs per qüestions relacionades amb la logística de la prova.  Per la seva banda, el CCERV s’ha compromès a portar a terme les accions més adients per conservar en correctes condicions l’entorn del recorregut de les curses.

La cursa Vandekames, que l’any passat va aplegar més de mig miler de persones, és esdeveniment esportiu obert a tothom, pensat per gaudir en família. Té com a objectiu fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Més informació a www.vandekames.cat