Dunia Moreno, nova secretària territorial de PIMEC Tarragona

El seu objectiu principal davant del nou càrrec és impulsar accions pel foment del desenvolupament i la innovació empresarial de la província

Tarragona, 2 d’abril del 2024. Dunia Moreno és la nova secretària territorial de PIMEC Tarragona. En assumir el seu càrrec, Moreno ha expressat que el seu objectiu principal és “promoure la competitivitat de les pimes i els autònoms del territori, brindant el meu suport i impulsant iniciatives que fomentin el seu desenvolupament empresarial”.

La nova secretària territorial de PIMEC Tarragona ha manifestat que enfronta aquesta nova etapa amb “gran il·lusió i compromís per fomentar un entorn favorable en benefici del progrés i la innovació del teixit empresarial de Tarragona”. En aquest sentit, Moreno ha destacat que alguns dels reptes actuals són la transformació digital, les pràctiques sostenibles i responsables amb el medi ambient, la qualificació i formació del capital humà i la internacionalització.

Amb una trajectòria professional dinàmica, Dunia Moreno ha treballat com a directiva d’Unilever durant 17 anys i també com a assessora empresarial durant 13 anys. A més, és fundadora de GreenVita, un projecte pioner en el sector gastronòmic saludable i sostenible, i sòcia de Federal Café, un espai de restauració que transforma els hàbits de consum a través de la innovació i la qualitat.